Umem Beceri 10 Protokolü İmza Töreni

DSC_5504

Bakanlığımız, TOBB, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı İŞKUR ve TOBB ETÜ işbirliğinde uygulanan UMEM Beceri’10 Projesi Protokol Yenileme İmza Töreni ve Ödül Töreni, TOBB Başkanlığının ev sahipliğinde, TOBB Başkanı M. Rifat HİSARCIKLIOĞLU, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk ÇELİK ve Milli Eğitim Bakanı Nabi AVCI’nın katılımıyla 08.05.2014 tarihinde Ankara TOBB Binası´nda gerçekleştirildi.

23 Haziran 2010 tarihinde imzalanan Uzmanlaşmış Meslek Edindirme Merkezleri Projesi Protokolü genişletilerek sanayi sektörü yanında tarım ve hizmetler sektörü de proje kapsamına alınmıştı. İllerdeki kurs Yönetimlerinden gelen görüş ve öneriler doğrultusunda söz konusu protokoller tek çatı altında birleştirilerek Proje Protokolü yenilendi.

Protokol İmza ve Ödül Törenine Milli Eğitim Bakanlığı Müsteşarı Yusuf TEKİN, Müsteşar Yardımcıları Salih ÇELİK ve Ömer AÇIKGÖZ, Mesleki ve Teknik Eğitim Genel Müdür V. Osman YILDIRIM, Daire Başkanları Recep ALTIN ve İbrahim ÜZKURT, Bakanlığımız Bürokratları, İcra Kurulu ve Teknik Komite üyeleri ile 81 İlin UMEM Kurs Yönetimlerinde bulunan 81 İl Milli Eğitim Şube Müdürleri ile 141 Proje okul Müdürü, TOBB ile Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı yetkilileri katıldı.
Törende UMEM Beceri’10 Projesi kapsamında 2011 ve 2013 yılları arasında başarılı olan illere ödülleri verildi.

Benzer gönderiler

bir yorum bırakın