


Dünyada demokrasinin gelişmesi ve standartların yükselmesiyle kadın hakları mücadelesinde ciddi mesafeler alınmış, Türkiye de kadın hakları alanında gerçekleştirdiği reformlarla dünyada kendine önemli bir yer edinmiştir.
Toplumun temeli aile, ailenin temeli kadındır. Ülkemizde kadınlar eğitim, ekonomi, siyaset ve toplumsal hayatın her alanında aktif rol almaktadır. Kuşakların yetişmesinde büyük rol üstlenen kadınlarımızı, üstün bilgi seviyesi ve kültürel değerlerine bağlı, ahlaklı bireyleri yetiştirmek için gösterdikleri özveriden dolayı, tüm kadınlarımızın \”8 Mart Dünya Kadınlar Günü\”nü kutlar, sağlık, başarı ve huzurlu günler dilerim.
Yeni eğitim sisteminin ele alındığı çalıştay sona erdi


2014-2015 Eğitim Öğretim Yılı Planlama ve Değerlendirme Çalıştayı


Macaristan Büyükelçiliği


E-Konferans | Marmara Bölgesi Bilgilendirme Toplantısı Gerçekleştirildi.


Salih Çelik : Yeni kanunla kayıt parası problemi bitecek


Ipad’im Benim için Konuşuyor Basın Toplantısı


İş Dünyası ile Mesleki Eğitim Arasında Karşılıklı Güvenin İnşası Konferansı


Kadın İstihdamının Artırılması ve Fırsat Eşitliğinin Sağlanması ile ilgili toplantı gerçekleştirildi
Aileler, toplu kitap okuma şenliğinde buluştu


TRT Türk Kanalında yayınlanan “Bakış Açısı” programının bu bölümünün konuğu Washington Büyükelçiliği Eğitim Müşaviri Salih ÇELİK oldu.


OECD Temsilcileri ile Video Konferans


10. İstatistik konseyi toplantısı


Simülatör Tabanlı Sürücü Eğitimleri Çalıştayı


Sudan ve Pakistanlı Bakanlarla görüşme gerçekleşti


Çankırı Ümit Eğitimciler Derneği Öğretmenler Günü

