Turizm Sektörü Eğitim İstişare Toplantısı Ankara’da Yapıldı

DSC_0018

Bakanlığımız Müsteşar Yardımcısı Salih ÇELİK başkanlığında Turizm Sektörü Eğitim İstişare Toplantısı paydaşların katılımı ile 28 Haziran 2013 tarihinde Ankara Başkent Öğretmenevi´nde gerçekleştirildi.

Bakanlığımız Müsteşar Yardımcısı Salih ÇELİK başkanlığında Turizm Sektörü Eğitim İstişare Toplantısı paydaşların katılımı ile 28 Haziran 2013 tarihinde Ankara Başkent Öğretmenevi´nde gerçekleştirilmiştir. Toplantının açılış konuşmasını yapan Sayın Salih ÇELİK “Bakanlık olarak tüm çalışmalarımızı sektörle beraber yapmaya önem veriyoruz.

Bu doğrultuda turizm sektörü ile eğitim ilişkisini değerlendirmek üzere paydaşlarla birlikte mesleki eğitimin turizm sektöründeki sorunları masaya yatıracak ve çözüm önerilerini geliştirmeye
28 Haziran 2013 tarihinde Ankara Başkent Öğretmenevinde gerçekleştirilen Turizm Sektörü Eğitim İstişare Toplantısına; Müsteşar Yardımcısı Salih ÇELİK, Mesleki ve Teknik Eğitim Genel Müdürü Doç. Dr. Ömer AÇIKGÖZ, Kültür ve Turizm Bakanlığı Araştırma ve Eğitim Genel Müdürlüğü Daire Başkanı Faruk DAŞTANOĞLU, Mesleki ve Teknik Eğitim Genel Müdürlüğü Grup Başkanları Şennur ÇETİN, Recep ALTIN ve Ertuğrul GEÇGİL, TÜRSAB, TÜROB, TÜROFED, ATİD, AKTOB temsilcileri, diğer sivil toplum üyeleri, YÖK ve Üniversitelerin Turizm Fakültelerinin Öğretim Üyeleri ile Bakanlığın Otelcilik ve Turizm Meslek Liselerinin Okul Müdürleri katılmıştır.

Benzer gönderiler

bir yorum bırakın