Çankırı Ümit Eğitimciler Derneği Öğretmenler Günü

GW3A8788Custom

Çankırı Ümit Eğitimciler Derneği Öğretmenler Günü\’nü kutladı

ÇankırıÜmitEğitimcilerDerneği (ÇÜEDER) Başkan Yardımcısı Kadir Sert, eğitimin her alanında yer almaya çalıştıklarını belirterek, Çankırı\’da ilk defa AB projesi kabul edilen dernek olduklarını ifade etti.ÇÜEDER, 24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle bir program düzenledi. 100. Yıl Kültür Merkezi\’ndeki programa Milli Eğitim Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Salih Çelik, Belediye Başkanı İrfan Dinç, Çankırı Milli Eğitim Müdürü Cemal Akbıyık, öğretmen ve vatandaşlar katıldı.

İstiklal Marşı okunması ile başlanan programın açılış konuşmasını yapan ÇÜEDER Başkan Yardımcısı Kadir Sert, eğitimin önemine dikkat çekti.

Daha sonra kürsüye gelen Milli Eğitim Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Salih Çelik ise öğretmenlerin günü kutlayarak Bakanlığın yaptığı çalışmalar hakkında bilgi verdi. Salih Çelik, Çankırı\’nın okul öncesi eğitimde çok iyi yerde olduğuna işaret ederek, velilere ve eğitim çalışanlarına katkılarından dolayı teşekkür etti.

Programda; Karatekin Üniversitesi Müzik Kulübü öğrencileri tarafından bir konser verilirken, Yaren gösterisi izleyiciler tarafından büyük beğeni topladı.ÖğretmenlerGünü nedeniyle düzenlenen şiir ve karikatür yarışmasında dereceye girenlere de plaket verildi.

Benzer gönderiler

bir yorum bırakın